ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان اعلام کرد: از ماه آینده ماهیان پرورشی قزل آلا و گرمابی اعم از فلهای و بستهبندی کد رهگیری میگیرند.
عیسی گلشاهی در گفتوگو با خبرنگار کشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفت: هماکنون کد رهگیری بر روی برخی از محصولات شیلاتی همچون میگو، ماهی یال اسبی و ماهی خاویاری نصب میشود و از پایان ماه جاری نیز ماهیان قزل آلا و گرمابی هم مشمول کد رهگیری میشوند.
وی خاطر نشان کرد: کد رهگیری شامل مشخصات مزرعه، تاریخ تولید و مصرف، نام عرضهکننده و تلفن تماس برای رسیدگی به شکایات است.
به گفته گلشاهی تا پایان سال تمامی محصولات شیلاتی کد رهگیری دریافت کرده و با شناسنامه در بازار عرضه خواهند شد.
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان هدف از شناسنامه دار کردن محصولات شیلاتی ایجاد قابلیت ردیابی در این دسته از محصولات عنوان و اظهار کرد: با این روش امکان بررسی مشکلات احتمالی پیش آمده برای مصرفکننده در زمان مصرف و اعمال مقررات برای متولیان امر، امکانپذیر میشود.
وی گفت: تمامی واحدهای تولیدی آبزیان موظف هستند با ارائه مستندات به سازمان شیلات، کد رهگیری برای عرضه تولیدات خود دریافت کنند.
گلشاهی همچنین تصریح کرد: با کد رهگیری محصولات شیلاتی مجاز و غیرمجاز (قاچاق) قابل تفکیک و شناسایی است.
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان افزود: وجود شناسنامه باعث میشود تا مراحل حمل و توزیع نیز برای مصرفکننده قابل ردیابی باشد که در صورت بروز مشکل، امکان ردیابی وجود دارد.